11 Şubat 2013

Papa'nın istifasının arkasındaki sır perdesi

Merhaba. Geçen hafta işimden istifa etmiştim. Bugün dünya ikinci bir istifa kararıyla çalkalandı. Papa 16ncı Benediktus (asm) istifa etti. Roma radyoları bu istifanın sebebi olarak Papa'nın hastalığını ya da çocuk merakını öne sürse de maalesef gerçek neden bu değildi. Şimdi sizlere pek az kimselerin bildiği papalıkla ilgili inanılmaz bir bilgi verecem.

Roma'da gizli haznelerde saklanan kutsal yazıtlarda toplam 112 adet Papa'nın geleceği yazar. Şimdiye dek ise bu 112 Papa'dan 111'i gelmiştir ve 111nci papa Benediktus'tur. Kutsal yazıtlarda Benediktus'tan sonra gelecek Papa'nın lakabı "Peter the Roman" olarak geçer. Yazılanlara göre Peter the Roman son papa olacak ve ondan sonra Roma yıkılacak, İsa Mesih inecek ve dünya yok olacaktır. Peki bu 112nci ve en son papa kim olacak? İşte bu sorunun cevabı: Peter Turkson!

"Petrus Romanus, qui paſcet oues in multis tribulationibus: quibus tranſactis ciuitas ſepticollis diruetur, & Iudex tremẽdus iudicabit populum ſuum.Finis.

112 Peter the Roman, who will Nourish the sheep in many tribulations; when they are finished, the city of seven hills will be destroyed, and the dreadful judge will judge his people. The end."

http://en.wikipedia.org/wiki/Prophecy_of_the_Popes

Zenci papa:

Kutsal yazıtlarda yazanları boşa çıkarmamak ve kehaneti gerçekleştirmek için Benediktus'un istifası ya da boğularak öldürülmesi gerekiyordu. Boğularak öldürülme sadece Osmanlı'ya has olduğu için maalesef Benediktus istifa etmek zorunda kaldı ki PETER THE ROMAN gelebilsin.

Peki Vatikan neden özellikle zenci bir Peter'in son papa olarak gelmesi için çaba gösteriyor? Nedeni şu: en son gelecek papa dünyayı kötülüğe bulayacak kara bir şeytan olacak. Yani bizdeki deccal yani anti-christ. İşte beyaz avrupa anti-christ yani sözü edilen son Papa'nın bir beyaz olmaması için bu gariban afrikalı Peter'i papa yapacak. Devrim yine kendi çocuklarını yiyecek.

3 yorum:

  1. Bu adamlar bahsi geçen adamın küçük devletine atom bombası atacak biliyon mu sen? illuminati kartlarında var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o illüminati kartlarına inanmıyorum ben, onlar göz boyamak için. asıl şifreler başka yerlerde.

      Sil
  2. Yeni gelecek olan Papa nın 266.ncı olduğunu okudum? zaten beyaz bir papa...

    YanıtlaSil