30 Kasım 2012

İsrail yer altına mı iniyor?

İsrail halkı yani yahudiler (son of moses) maalesef beşbin yıl boyunca soykırıma ve zulme maruz kaldı. Bunu bilmeyen yok. Eğer bu basit bilgiyi bilmiyorsanız ya anti-semitik bir insansınız ya da çok cahil, mezhebi geniş dünya umrunda olmayan nesebi gayrı sahih bir kişiliksiniz. Ben şahsen ne anti-semitiğim ne de mezhebim geniş. Yahudilere yapılan zulmü biliyorum, tanıyorum ve keşke olmasaymış diyorum. Ve açıkcası gelecekle ilgili endişelerim de var. Zira yanı başımızda İran gibi israili haritadan silmek isteyen bir ülke ve nükleer bombaları var. İran'ın nükleeri geliştirip son düğmeye basma aşamasına geldiğini düşünsenize? Araştırmalara göre iran nükleerin yüzde 90'ını tamamlamış. Geriye yüzde 10luk bir kısım ve düğmeye basmak kalmış.

Peki herkesin bildiği böyle bir bilgiyi ve öngörüyü ben yapabiliyorum da israil yapamıyor mu? yani çok afederseniz mossadın eli armut mu topluyor? iranın bir düğmeye basarak tüm israili yokedebilme ihtimaline karşı ekşınsız yani hareketsiz mi kalıyor? elbette hayır. bakın nasıl türkiyede dersaneleri kapatmak için düğmeye basılınca dersaneler yeraltına inip underground olacaksa, aynı şekilde israil'de iranın kendilerine nükleer atma ihtimaline karşı yeraltına iniyor.

Çok gizli kaynaklardan aldığım bilgilere göre tel-aviv'in dışında bir yerde yeraltında dev bir "barınak" inşa ediliyor. İsrailli kaynağım bu mekanın inşası için israil ve abd'nin 100 milyon dolar bütçe ayırdığını söyledi. Projenin 2 yılda tamamlanması planlanıyor. Bu projede çalışacak mühendisler ve işçiler kesinlikle ve kesinlikle çok dikkatli bir şekilde seçilecek. Çünkü proje gizli. Asla müslüman ve hele hele filistinli işçi çalıştırılmayacak.



Çok sıkı bir güvenlikle korunacak bu yer altındaki yapı toplamda 5 kattan oluşacak. Yapının içinde normal bir halkın yaşamını sürdürebilmesi için gerekli herşey olacak. Okul, laboratuvarlar, postane, sağlık ocağı herşey olacak. Bu yapının güvenliği sadece ve sadece israilliler tarafından sağlanacak.

Herşeyden öte bu yer altındaki yapı tamamen radiation proof yani radyasyona ve nükleer geçirmez bir şekilde tasarlandı.

İsrailli kaynağım neden böyle bir yapının inşa edildiğine dair bilgi vermedi ama benim anladığım ilerde olası bir nükleer saldırıya karşı israil halkını buraya toplayıp korunmalarını sağlamak.



Umarım bunların hiçbiri olmaz. Nükleer silahların üretimi durur. Ve bölgede barış tıpkı hz isa zamanında olduğu gibi tekrar sağlanır.

Nükleer silah uzmanı ve undergroundçu
Airhan Zonguldaklıoğlu

1 yorum:

  1. Katılıyorum.Ama bence İran sadece kukla bir devlet olabilir.Sonuçta ABD'nin çok geniş ve güçlü bir istihbaratı var ve kesinlikle İran'ın böyle şeyler yapmasına izin vermez.Müslümanları korkutmayıp İran'a güvenmelerini sağlamaya çalışıyorlar galiba.Bir savaş sırasında bütün müslümanlar İran'a toplanır,daha sonra da İran aradan çekilir ve Müslümanlar kaybeder gibime geliyor.

    YanıtlaSil