06 Kasım 2012

Zamanda yolculuk mümkün mü?

Zamanda yolculuk tartışmaları yüzyıllardır insanların tartışageldiği konulardan biri olmuştur.

Dünya üzerinde 3 çeşit insan vardır:

1- Zamanda yolculuğa inananlar
2- Zamanda yolculuğa inanmayanlar
3- Bu konuya kafa yormayan mezhebi geniş nesebi gayrı sahihler.



Şimdi ben şahsen zamanda yolculuğa inanan bir insanım.

Çünkü gerek astrofizik gerekse parçacık fiziği ve levha hareketleri bize gösteriyor ki dünyamız daha nerden baksanız bi 1 milyon yıl daha yaşayacak. dolayısıyla mesela şöyle düşünün:

bugün en gelişmiş teknoloji ne? iphone 5.

peki kaç yılındayız? 2012.

peki 2012+1.000.0000 = ?

cevap: 1.000.2012 yani bir milyon ikibinoniki. yani 1 milyon yıl sonra hala en gelişmiş teknolojimizin iphone 5 olarak sabit kalması mümkün mü? tabii ki değil. 1 milyon diyoruz arkadaşlar.

haa o zaman burada karşımıza 3 yol çıkıyor ve kesinlikle bu 3 yoldan birini seçmek zorundayız:

1- bundan 1 milyon yıl sonra insanlık inanılmaz aşmış bir teknolojiye ulaşacak ve bu ulaşılan aşmış teknoloji sayesinde zamanda yolculuk yapılacak.

2- bundan 1 milyon yıl sonra kesinlikle böyle aşmış bir teknolojiye ulaşamayacaz ve insanlık yerinde sayacak hatta 1 milyon yıl sonra iphone 5'in hala kılıfları satılıyor olacak.

3- bundan 1 milyon yıl sonrasını düşünmeyecek kadar mezhebi geniş ve tabiri caizse pisliğin teki bir insanım.

şimdi bu 3 seçenekten akla en yatkın olan hangisi? tabii ki 1. seçenek. haa o zaman 1 milyon yıl sonra zamanda yolculuk olacak.

bakın adım adım gittik ve zamanda yolculuğun mümkün olduğunu ispatladık. bazen ilkokul 3 öğrencisine anlatır tarzda yazdığım bu yazılardan dolayı kendimle gerçekten gurur duyuyorum.

peki arkadaşlar zamanda yolculuk 1 milyon yıl sonra mümkün olacaksa şayet o zaman taa o zamanda yaşamış insanlar ne yapacak? geçmişe yani günümüze gelecek.

bakın mesela siz aynştaynı geçmişte dünya savaşı zamanları yaşamış bir insan olarak bilirsiniz dimi? yanlış! aynştayn bundan 1 milyon yıl sonra yaşamış bir insandır. ve zaman zaman geçmişe gelip ortalığı kolaçan eder. mesela dünya savaşı sırasında aynştayn 1 milyon yıl ilerki bir zamandan zamanımıza gelmiş ve savaşın kaderini tayin etmiştir.

bakın bu aşağıda yayınlayacağım fotoğraf dün new york'ta çekildi. aynştayn'ın zamanımıza yaptığı günü birlik bir ziyaret. ve biliyorsunuz kendisi zamanda yolculuğun farkında olanlara gizli bir işaret yoluyla mesaj verir. o mesaj da dilini dışarı çıkarmasıdır. yani dili dışarı çıkararak ben bu zamandan değilim diyor. ANLAYAN ANLIYOR. ANLAMAYAN BAKAKALIYOR.

AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFLAR AYNŞTAYNIN İKİ KRİTİK DÖNEMDE ZAMANIMIZA YAPTIĞI SEYAHATLERİ GÖSTERİYOR. BİRİNCİ GELİŞİNDE ATOM BOMBASI YAPIP SAVAŞI BİTİRMİŞTİ.

İKİNCİ GELİŞİNDE İSE (KASIM 2012) ABD'DE HAARP'TEKİ GİZLİ DÜĞMEYE BİR GECE VAKTI SIZIP BASMIŞ VE KASIRGAYI TETİKLEMİŞTİ. BÖYLECE SAHİL KESİMLERİNDE KAZANMASI KESİN OLAN ROMNEY'İN KAZANMA İHTİMALİ ORTADAN KALKMIŞTI.

AYNŞTAYNIN 1952DE ÇEKİNİLMİŞ BİR FOTOĞRAFI. O ZAMAN GELİP DÜNYA SAVAŞININ SONUCUNU BELİRLEMİŞTİ.

AYNŞTAYNIN KASIM 2012DE ABD'DE ÇEKİNİLMİŞ POZU. AYNŞTAYN BU KRİTİK DÖNEMDE GELİP HAARP 'TAKİ GİZLİ DÜĞMEYE BASARAK KASIRGA ÇIKARMIŞ BÖYLECE ROMNEY'İN KAZANMA İHTİMALİNİ ORTADAN KALDIRMIŞTI.


SEVGİLER. SAYGILAR.

AİRHAN ZONGULDAKLIOĞLU
ÇATALCA, KASIM 2012

7 yorum:

  1. sevgili Airhan bey, bugüne kadar gönül gözümüzü açan tivitlerinizle, efendim bir farkındalık yaratan yayınlarınızla yaratmış olduğunu etkiyi her zaman tebrik etmiştim. Fakat bu yazıyla resmen bizi aydınlattınız, ışığa doğru bakıyorum hiç etkilenmiyorum, eskiden olsa gözlerim böyle körümtrak olurdu. Çok sağolun, Tşk.

    YanıtlaSil
  2. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim Fatih bey.

    YanıtlaSil
  3. Airhan Bey,Diğer yazılarınızı okudum ama bu biraz değil Fazla sıradışı geldi,Nasıl desem hiç izlediniz mi bilmiyorum ama koyu bir DOCTOR WHO fanı gibi geldiniz,O foto montaj olabilir.Fotoğraftan başka kanıtınız var mı acaba Bu konulara ilgim çook fazla da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Adsız, doktor hu fanı olduğum doğru. Lakin fotoğraf montaj değil gercek. Bu konuda ilerde daha detaylı yazacağım. Sevgiler.

      Sil
  4. ne saçma bi yazı! seni okuyanlarla dalga geçtiğini bu kadar belli etme bari.

    YanıtlaSil
  5. zaman yolculuğuna inananlar çoğunlukta onları küçümsemeyin

    YanıtlaSil